Skip to content

Coördinator Budgetcoach, project BAAS (24 uur)

Voorne aan Zee, Zuid-Holland€ 3.191 - € 4.547 per maandCoördinator

Functieomschrijving

Ben jij de overzicht-houder met dé verbindende factor? Weet jij hoe jij vrijwilligers kan ondersteunen, begeleiden en behouden? Vind jij het leuk om een bijdrage te leveren voor cliënten in de schuldhulpverlening? Deins je niet weg voor ad-hoc vragen en binnenloop van vrijwilligers met vragen? Lees dan verder en wie weet word jij onze nieuwe collega!


Binnen project BAAS, Brede Aanpak van Achterliggende Schuldproblemen, het project in opdracht van de schuldhulpverlening afdeling zal jij de coördinator zijn. Cliënten worden doorgestuurd als ze ondersteuning nodig hebben met het verzamelen van documenten voor schuldhulptrajecten. Jij bent er voor de vrijwilligers die zich dagelijks inzetten om de cliënt te ondersteunen. Je ondersteund door middel van intervisie, trainingen, nabespreken van gesprekken, behoud van teamsfeer en de registraties voor de gemeente. 


Een greep uit je dag

Je begint je dag rond half negen op kantoor waar je je e-mails leest en beantwoordt terwijl je een lekkere kop koffiedrinkt. Waarna je richting je eerste vergadering gaat. Hier bespreek je samen met een collega de instroom van cliëntvragen en evalueren jullie de training die jullie laatst hebben gegeven aan een aantal nieuwe vrijwilligers.


Na de vergadering ga je naar een cliëntgesprek om hem te assisteren bij vragen over de benodigde documentatie voor het schuldhulpverleningstraject. Samen gaan jullie deze documenten na en maak je een vervolgafspraak om een vinger aan de pols te houden.


Na het eten van een broodje, wat je gezellig met een aantal vrijwilligers hebt gedaan, ga je aan de slag met het invullen van een aanvraagformulier om een nieuwe vrijwilliger aan te melden bij Kwadraad en bereid je je voor op een budgetcoach training. Je stemt nog een aantal dingen af met de schuldhulpverlening, die deze week aansluiten bij de training, en je regelt meteen een ruimte waar de training kan worden gehouden.


Tussendoor komt er nog een vrijwilliger langs om je bij te praten over haar intakegesprek met een cliënt. De vrijwilligers weten jou altijd te vinden, zowel op kantoor als telefonisch. Je beantwoordt haar vragen en gaat door naar je laatste afspraak van de dag, een kennismakingsgesprek met een potentiële vrijwilliger.


Je sluit de dag af met het maken van een lijstje met wat er morgen allemaal mag gebeuren. Je verzamelt de registraties van de cliëntgesprekken zodat je deze op jouw thuiswerkdag in alle rust kunt verwerken.


Maatschappelijk werk centraal
Als Coördinator bij Kwadraad zorg je ervoor dat goed maatschappelijk werk centraal wordt gesteld. Dankzij jouw ondersteuning begeleid je, via vrijwilligers, cliënten naar zelfredzaamheid. Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

 • Ondersteuning op zowel inhoudelijke kennis als de verbinding van de vrijwilligers
 • Goede digitale dossiervorming.
 • Trainingen verzorgen en initiëren. Bij zowel de onboarding van nieuwe vrijwilligers als het verder ontwikkelen in zowel theoretische kennis als communicatie vaardigheden.
 • Netwerken, het bestaande netwerk overnemen en onderhouden.
 • Jezelf en Kwadraad elke dag beter maken. Je blijft leren en wil het steeds beter doen.


Vereisten

Dit breng je mee

 • Een hbo-diploma met een aspect op zorg, welzijn of maatschappelijk werk.
 • Registerplein registratie (of je kan dit binnenkort aantonen).
 • Natuurlijke autonomie: je bent zelfsturend en kan beslissingen maken.
 • Nieuwsgierigheid: continu leren en verbeteren staat voor jou centraal.
 • Ervaring met vraagstukken in de schuldhulpverlening.


Dit geven we jou

De vrijheid om in een autonoom team te werken en ons vertrouwen. Daarnaast:

 • Een salaris in schaal 8 van cao Sociaal Werk tussen de € 3.191,- en € 4.547,- bruto op basis van 36 uur (dit is inclusief arbeidsmarkttoeslag).
 • Een vrij te besteden Individueel Keuze Budget. Het budget bedraagt ruim 18% van het jaarsalaris.
 • Een loopbaanbudget van 1,5% van het maandsalaris dat kan worden ingezet voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling.
 • Flexibiliteit in je werkweek. De output die je levert is voor ons en je team van belang.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Als je met het ov reist, vergoeden wij de kosten volledig. Fiets je liever? Dan belonen we je gefietste kilometers. Duurzaam bewegen staat bij ons centraal.


Kwadraad: wij zijn er, je bent welkom
Jouw nieuwe werkgever? Die ondersteunt mensen bij problemen waar zij in het leven tegen aan kunnen lopen. Wij helpen bij het vinden van duurzame oplossingen waar zij met eigen talent, inzet en netwerk aan werken. Relatieproblemen, opvoedvragen, eenzaamheid, scheiden, schulden, rouw, onzekerheid, stress of geweld; wij bieden een stevige professionele basis.


Onze teams in het werkveld werken binnen 35 gemeenten en worden ondersteund door expertiseteams als ICT, HR en Vak en- productontwikkeling. Deze werken vanuit ons hoofdkantoor in Gouda.


Ook testen of je bij Kwadraad past? Klik dan hier.


Enthousiast?
Dan zien we graag je cv en motivatie voor 17 december tegemoet. Reageren kan via de solliciteerknop. Als we voldoende geschikte kandidaten hebben sluiten we de vacature eerder. Baukje, jouw collega, staat je graag zelf te woord. Je mag jouw vraag mailen naar: b.vanempel@kwadraad.nl.

Voorne aan Zee, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.191 - € 4.547 per maand
Coördinator

of

Vragen?

Bel, app of mail met Alexandra of Maartje:

Alexandra Winter

Recruiter recruitment@kwadraad.nl 06 436 248 81

Maartje Verberne

Recruitment assistent recruitment@kwadraad.nl 06 387 017 25

Wat we bieden

Autonomie en Creativiteit

De ruimte om je ideeën tot uitvoering te bregen. Een eigen Kwadraad academie voor opleiding en ontwikkeling.

Reiskostenvergoeding

Duurzaam, comfortabel en gezond naar het werk reizen. Een passende vergoeding naar (reis)wens.

Flexibiliteit en loopbaankansen

Trainingsprogramma’s | Werkbegeleiding | Doorgroeimogelijkheden.

Het hart van Kwadraad

Samen groeien en bloeien met je team.

Hoe verloopt het proces?

De stappen die je doorloopt op weg naar je droombaan...

1. Reageren

Kies je vacature en solliciteer online

2. Selectie

Kwadraad selecteert kandidaten en nodigt je uit

3. Gesprek

Je komt langs voor het eerste gesprek

4. Tweede gesprek

Succes? Door naar de volgende ronde

5. Arbeidsvoorwaarden

Akkoord? Zet je krabbel

6. Aan de slag

Welkom bij Kwadraad. Tot snel!